Werkwijze

Werkwijze

Stappenplan

Zodat jij precies weet wat er gaat gebeuren als wij samenwerken, heb ik een duidelijk overzicht voor je gemaakt van de 7 stappen die we gaan zetten:

 

Een verkennend gesprek

Tijdens dit gesprek hoor ik graag wat jouw wensen en verlangens zijn voor jouw website. Het is het handigst als je op dit moment al wat inspiratie hebt opgedaan door andere websites te bewaren die je mooi vindt. Het webadres en het e-mailadres dat je wilt gaan gebruiken, hoor ik ook graag in het eerste gesprek.

Of je nou wel of niet al precies weet wat je wilt, je kunt hoe dan ook rekenen op mijn deskundige advies.


Ik ga aan het werk

Nu ga ik alles voor je regelen: de webhost, je webadres en je e-mailadres. Jouw plek op het internet is alvast gereserveerd.


Jij levert de inhoud aan

Omdat het jouw website is, is het wel belangrijk dat jouw stem daarin naar voren komt. Daarom ontvang ik graag al de teksten, trefwoorden, contactinformatie en afbeeldingen die jij op je website terug wilt zien.

Tip! Geef de afbeeldingen een goede naam. Op de naam die je de foto geeft, zullen de zoekmachines jou vinden.


Ik bouw de website

Als ik alles heb wat ik nodig heb, ga ik aan de slag! Ik maak een moderne responsive website die het op al je apparaten perfect doet. Ook zorg ik voor een goede SEO (vindbaarheid via zoekmachines zoals Google) aan de hand van de door jou gekozen trefwoorden.


Eventuele herkansing

Ik luister heel zorgvuldig naar jouw wensen, maar mocht het eindresultaat toch niet helemaal zijn wat je had verwacht, dan mag je dat aangeven. Binnen de prijs van 625,- heb je het recht om 1 ontwerp af te keuren.


De puntjes op de ‘i’

Zodra jij helemaal tevreden bent, werk ik de website helemaal af.


Jij krijgt het beheer over jouw website

Een website is iets persoonlijks, dus als jij na een tijdje een kleine verandering wilt, is het handig als je dat gewoon zelf kunt doen. In het kantoor in Brugge of online krijg je van mij 1 uur opleiding zodat jou dat ook gaat lukken. Ook krijg je van mij een link naar diverse handleidingen. Jij bent nu klaar om met jouw website het internet te gaan veroveren!

Tekstschrijven


Vind je het moeilijk om zelf pakkende teksten te schrijven voor je website? Neem dan contact op met Annemieke Heller. Zij is een professional die deze taak met plezier van je overneemt.*

*Dit is een service die buiten Van Driel Webdesign omgaat. Vraag Annemieke naar haar tarieven.

Stationslaan 13 b2 8200
Sint Andries - Brugge

Copyright © Terry Van Driel - Alle rechten voorbehouden