Portfolio

Portfolio Van Driel Webdesign

Betaalbaar webdesign Interieur Bergere

Interieur Bergère

Interieur Bergère tovert met exclusieve stoffen en het resultaat is prachtig. Gordijnen, knusse kussens en zetels die zijn gestoffeerd op ambachtelijke wijze. Ze hebben het allemaal. Die luxe moest worden doorvertaald naar de website.

 

Daarom kozen we in overleg voor donkergroen en goud waarmee we de site en de aparte onderdelen binnen de site een beetje in een lijstje hangen. Een soort kunstwerken, net als de producten in hun (web)shop.

Betaalbaar webdesign Close Up de band

Close-Up 

Close-Up is een meerstemmige West Vlaamse band en hun muzikaliteit en harmonie moest natuurlijk naar voren komen in de website. Een mooie omslagfoto in zwart-wit en de verdere opmaak, laat die harmonie goed zien.

 

Verder is de website praktisch. Mensen die de band willen boeken, willen gauw kunnen vinden waar ze heen moeten en ook qua opbouw is hier dus goed over nagedacht. Geen onnodige knoppen. Juist de essentie in een site vangen, is steeds weer de uitdaging.

Betaalbaar webdesign Interieur Bergere

Gordijnen schmidt

Gordijnen Schmidt staat voor kwaliteit, vakmanschap, kennis en vertrouwen. Een persoonlijke aanpak met een eigen plaatsingdienst maakt van gordijnen Schmidt al jaren een begrip in het Oost-Vlaamse Eeklo.

Een aantekkelijke website hierbij is dan ook een must. Ontworpen met de nieuwste technieken straalt de website klasse uit.

Stationslaan 13 b2 8200
Sint Andries - Brugge

Copyright © Terry Van Driel - Alle rechten voorbehouden