Aanbod

Aanbod

Website ontwerp


Een website maken bestaat uit meerdere onderdelen en op elk onderdeel kan ik jou van dienst zijn. Laten we eens inzoomen op die onderdelen zodat jij kunt zien waar ik je allemaal bij kan helpen. Om het eenvoudig uit te leggen, vergelijk ik het maken van jouw website met het bouwen van een huis.

 

Webhost

De webhost is bij het huis de grond, dus de plek waar je het huis gaat bouwen. Je huurt bij de host ‘internetruimte’ waar jouw website gebouwd gaat worden. Ik regel het contact tussen jou en de webhost.

 

Webadres

Het webadres kun je vergelijken met je thuisadres, dus de plaats waar jouw huis staat. Als je dit adres intikt in je browser, kom je bij je site terecht. Ook dit kan ik voor je regelen.

 

Website

De website kun je zien als het huis dat je wilt bouwen. Ik bouw jouw website van de grond af op. Zodra hij klaar is, draag ik het beheer over aan jou. Een website is immers iets persoonlijks dus jij wordt zelf de eigenaar van jouw website.

 

Webdesign

Als het huis gebouwd is, moet het natuurlijk nog ingericht worden. Als webdesigner richt ik jouw site in zoals jij dat graag wilt. Misschien heb je al inspiratie opgedaan of misschien ben je er nog niet over uit. Samen vinden wij de perfecte uitstraling die past bij jou.

Webbeheer


Je huis is af en klaar om bezoek te ontvangen. Gefeliciteerd! Je bent nu online vindbaar. Zodra je website af is, krijg jij zelf het beheer over je website. Natuurlijk laat ik je daar niet los. Door middel van een korte opleiding leer ik je hoe je zelf aan de slag kunt op jouw website nu alles staat als een huis. Wil je liever ook de kleinere wijzigingen uit handen geven of vind je het allemaal maar lastig? Ook dat is geen enkel probleem! Ik blijf je graag helpen.

 

Met de strippenkaart webbeheer heb je recht op het veranderen van 20 componenten op je website. Bij de strippenkaart webbeheer+ zijn dat er zelfs 35.

 

Voorbeelden van zo’n component zijn een afbeelding toevoegen, een stuk tekst veranderen of toevoegen, contactgegevens veranderen, een titel verplaatsen enz. Grote veranderingen kunnen ook, maar dan wordt er eerst gekeken hoeveel componenten de verandering kost. Vraag het gerust na als je niet weet of de verandering van jouw wens onder 1 component valt.

 

Het aanbod


Je website wordt met veel zorg ontworpen en wordt daarna terug aan jou overgedragen. Jouw website is iets persoonlijks en daarom is het belangrijk dat jij ermee verbonden blijft. In mijn service zit ook een korte opleiding zodat jij weet hoe je je website in de loop van de tijd zelf kunt aanpassen als je dat zou willen.

 

Wil je toch nog extra hulp achteraf? Dan kun je gebruik maken van de webbeheer strippenkaarten.

 

Webbeheer

125 EURO

 • Strippenkaart voor het aanpassen van 20 componenten op je website.
 • Hulp alleen wanneer jij het nodig hebt.
 • 1 jaar geldig

Webbeheer +

200 EURO

 • Strippenkaart voor het aanpassen van 35 componenten op je website.
 • Hulp alleen wanneer jij het nodig hebt.
 • 1 jaar geldig

Website ontwerp

625 EURO

 • Aanmaak domeinnaam
 • Aanmaak eigen webruimte op One.com
 • Aanmaak e-mailadres
 • Responsive website ontwerp met maximaal 5 pagina's
 • 1 uur uitleg 

Populair

Stationslaan 13 b2 8200
Sint Andries - Brugge

* Al onze prijzen zijn exclusief btw.

* Al onze prijzen zijn exclusief btw.

Copyright © Terry Van Driel - Alle rechten voorbehouden